Ohjelmaa ja loistavaa ruokaa kaupungin keskustassa!

Bistro Waahto on vakiinnuttanut asemansa erilaisissa illanvietoissa. Räätälöimme ohjelman asiakkaan toiveen sekä ryhmän koon mukaan, ja valittavana on myös valmiita kokonaisuuksia niin sporttaajille kuin nautiskelijoillekin. Tule viettämään pikkujouluja ja muita illanistujaisia loistavan ruuan ja hyvän meiningin merkeissä!

Bileet Waahdossa

Työpaikan tai kaveriporukan bileet tiedossa? Tule nauttimaan korkeatasoisesta buffet-ruokailusta paikallisilla oluilla ja hyvällä maulla valituilla viineillä höystettynä, ja nosta myöhemmin korkkarit kattoon kunnon bilebändin siivittämänä! Siinäpä loistava kattaus! Ravintolasaliimme mahtuu jopa 65 juhlijaa, ja tila muuntautuu loistavasti eri teemoihin ja tarpeisiin.

Pyydä tarjous: waahto@savonmafia.fi 

Sportti -paketit

Loistava vaihtoehto virkistyspäiviin, polttareihin tai muuhun tempaukseen! Kristalli Sportin tiloissa pidettävät Bissepump ja Bissebalance ovat oivia tunnelmannostattajia ja illan aloituksia. Tunteja ohjaa Kristalli Sportin ammattitaitoinen liikunnanohjaaja varmalla, mutta rennolla otteella. Treenistä palaudutaan Waahdon herkullisen ruuan äärellä.

Tutustu sporttivaihtoehtoihin.

Saunailta Waahdon tapaan

Aloita illanvietto Itäpuolella kaupunkia sijaitsevissa hulppeissa saunatiloissa! Tilaa mahtuu jopa 18 henkeä ja saunalla on mm. karaokelaitteet vapaasti käytettävissä. Ilta jatkuu Waahdon herkullisen ruuan äärellä, joko kolmen ruokalajin illallisen tai rennompaan makuun burgerin tai salaatin kera.

Pyydä tarjous: waahto@savonmafia.fi